Tilbud

Abilica Journey BT Crosstrainer

Abilica Journey BT crosstrainer er designet til at give dig et professionelt hjemmetræningsniveau. Med 32 elektronisk justerbare modstandsniveauer og 12 træningsprogrammer, kan du skabe det ultimative træningsmiljø, samtidig med at du får mest muligt ud af træningen. Skridtlængden på 40 cm giver dig en god og strømlinet bevægelse, som sikrer, at du får mest muligt ud af træningen. Abilica Journey BT crosstrainer er den perfekte løsning for dem, der ønsker et effektivt træningsmiljø hjemme.

Abilica Journey BT Crosstrainer
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Abilica
EAN: 7051943736092
Varenummer (SKU): 5234000047596545 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica Journey BT Crosstrainer

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica Journey BT Crosstrainer vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica Journey BT Crosstrainer fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica Journey BT Crosstrainer til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica Journey BT Crosstrainer har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051943736092