Tilbud

Abilica Premium FC BT Crosstrainer

Abilica Premium FC BT crosstrainer er specielt designet til mindre virksomheder og dig som vil have det bedste ud af træningen. Denne crosstrainer har elektromagnetisk modstand (EMS) og en skridsikker tone, så du kan nå dine professionelle mål med maksimal komfort. Den er stor og robust og giver dig mulighed for at opnå det bedste træningsresultat. Med Abilica Premium FC BT crosstrainer kan du nå dine træningsmål på en effektiv og komfortabel måde.

Abilica Premium FC BT Crosstrainer
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Abilica
EAN: 7051943736115
Varenummer (SKU): 5234000047596570 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica Premium FC BT Crosstrainer

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica Premium FC BT Crosstrainer vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica Premium FC BT Crosstrainer fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica Premium FC BT Crosstrainer til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica Premium FC BT Crosstrainer har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051943736115