Abilica BumperPlates Sort – 5 kg

Abilica BumperPlates Sort 5 kg er professionelle vægtskiver til olympisk standard 50 mm stænger. De er fremstillet i et massivt gummimateriale, der giver skiverne samme diameter, så de er designet til at modstå et fald. Abilica BumperPlates er perfekt velegnet til crossfit-træning og andre typer træning, hvor vægten spiller en afgørende rolle. Skiverne er i et sort design og vejer 5 kg. De er konstrueret med et yderskal af robust gummi, så de ikke falder fra hinanden under træning. De vejer 5 kg og har et kompakt design, så de let kan transporteres rundt. Abilica BumperPlates er det perfekte valg for enkle lifts og for kraftigere præstationer.

Abilica Bumper plate
Abilica BumperPlates Sort - 5 kg
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Abilica
EAN: 7051943739475
Varenummer (SKU): 5234000047599942 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Abilica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Abilica BumperPlates Sort – 5 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Abilica, Abilica BumperPlates Sort – 5 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Abilica BumperPlates Sort – 5 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Abilica, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Abilica BumperPlates Sort – 5 kg til brug derhjemme

Abilica er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Abilica BumperPlates Sort – 5 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051943739475