Equilibrium Unlimited Yogamåtte Old Rose

Yogamåtten Equilibrium Unlimited i farven Old Rose er en både flot og slidstærk yogamåtte, der måler 185 x 60 cm. Lavet af en 4,5 mm tykke gummimåtte er denne yogamåtte designet til at yde optimal komfort, når du træner yoga. Den kommer i fire skønne farver – blå, grå, grøn og rosa – og er det perfekte valg til at tilføje et professionelt og elegant look til din yogatræning. Med Equilibrium Unlimited yogamåtten kan du give dig selv den ønskede støtte, mens du træner og nyder fordelene ved at praktisere yoga.

Equilibrium Unlimited Yogamåtte Old Rose
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Equilibrium
EAN: 5714434160241
Varenummer (SKU): 9036601851193477 Kategori:

Equilibrium Unlimited Yogamåtte Old Rose

Hvis du træner seriøst og har brug for en Equilibrium, Equilibrium Unlimited Yogamåtte Old Rose vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Equilibrium Unlimited Yogamåtte Old Rose fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Equilibrium, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Equilibrium Unlimited Yogamåtte Old Rose til brug derhjemme

Equilibrium er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Equilibrium Unlimited Yogamåtte Old Rose har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434160241