Equilibrium Unlimited Yogamåtte Sea Blue

Yogamåtte er designet til at give dig det bedste mulige underlag til yoga og andre øvelser. Den er 4,5 mm tyk og dermed ekstra slidstærk samtidig med at den er fleksibel og let at folde sammen. Måttens størrelse på 185 x 60 cm gør, at den passer til alle og er perfekt til hjemmebrug. Den er lavet af miljøvenlige materialer og fås i fire smukke farver, bestående af blå, grå, grøn og rosa. Equilibrium Unlimited Yogamåtte er perfekt til yoga, Pilates, børneyoga og alle former for andre øvelser. Den er komfortabel og robust, og giver god støtte og balance, uanset om du er professionel eller bare starter. Den er let at rengøre og absorberer stød godt. Med Equilibrium Unlimited Yogamåtte får du et elegant underlag, der vil tjene dig godt, uanset hvilke øvelser du foretager.

Equilibrium Unlimited Yogamåtte Sea Blue
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Equilibrium
EAN: 5714434160227
Varenummer (SKU): 9036601850007555 Kategori:

Equilibrium Unlimited Yogamåtte Sea Blue

Hvis du træner seriøst og har brug for en Equilibrium, Equilibrium Unlimited Yogamåtte Sea Blue vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Equilibrium Unlimited Yogamåtte Sea Blue fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Equilibrium, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Equilibrium Unlimited Yogamåtte Sea Blue til brug derhjemme

Equilibrium er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Equilibrium Unlimited Yogamåtte Sea Blue har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434160227