Manduka PROlite yoga måtte (Thunder)

Non-slip naturlige gummi-Oeko-Tex® certificeret, så du kan være sikker på, at den ikke indeholder skadelige stofferVaskbar – blot håndvask og lufttørringSmukt designet i en stormgrå farveManduka PROlite Yoga Måtte (Thunder) er den perfekte løsning for yogaudøvere, der søger en letvægts yogamåtte med høj kvalitet og komfort. Måtten er lavet af premium gummi-Oeko-Tex® certificeret materiale, der ikke indeholder skadelige stoffer. Den er fremstillet med et komfortabelt, ikke-glidende design, så du kan fokusere på dine yogastrækninger og asanas. Måtten er slidstærk og kommer med en livstidsgaranti. Den er desuden designet smukt i en stormgrå farve. Med Manduka PROlite Yoga Måtte (Thunder) får du en robust og luksuriøs yogamåtte, der giver dig et professionelt indtryk.

Manduka ProLite Thunder
4
Manduka PROlite yoga måtte (Thunder)
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Manduka
EAN: 846698003424
Varenummer (SKU): 6275001149841003 Kategori:

Manduka PROlite yoga måtte (Thunder)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Manduka, Manduka PROlite yoga måtte (Thunder) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Manduka PROlite yoga måtte (Thunder) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Manduka, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Manduka PROlite yoga måtte (Thunder) til brug derhjemme

Manduka er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Manduka PROlite yoga måtte (Thunder) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

846698003424