Yonex Nanoflare 800

– det betyder at der er indbygget vibration reduktion i ketcherens ramme, der gør det nemmere for dig at kontrollere og føle bolden. Yonex Nanoflare 800 er designet med en High Tension Frame, der er 10% stivere end den tidligere model, og den er dermed optimal for både professionelle og amatør spillere. Med sin ultrastærke konstruktion giver den dig utrolig power og kontrol når du skal slå dine bolde. Yonex Nanoflare 800 er konstrueret med en avanceret Aerodynamic System, der gør at luften cirkulerer omkring rammen og dermed giver øget kontrol og respons. Ketcherens håndtag er ergonomisk designet for at give optimal komfort, når du træner og spiller. Yonex Nanoflare 800 er derfor et oplagt valg når du leder efter en topketcher, der giver dig følelsen af kontrol og komfort.

Yonex Nanoflare 800
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Yonex
EAN: 4550086456926
Varenummer (SKU): 8122500001340209 Kategori:

Yonex Nanoflare 800

Hvis du træner seriøst og har brug for en Yonex, Yonex Nanoflare 800 vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Yonex Nanoflare 800 fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Yonex, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Yonex Nanoflare 800 til brug derhjemme

Yonex er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Yonex Nanoflare 800 har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4550086456926