Yonex Isometric Trainer 1

Egen badmintonketcher til at træne 10 slag med. Kraften i dine slag kan forbedres markant, og du vil opleve mere kontrol over bolden. Yonex Isometric Trainer 1 er designet med en midterstang, som giver en god følelse og giver masser af fjedreffekt og følelse af kontrol. Den robuste stang giver et solidt greb og komfortabel håndtering. Denne badmintonketcher er ideel til at træne din power.

Yonex Uspændt Badmintonketcher Isometric Tr 1 Blå 4
Yonex Isometric Trainer 1
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Yonex
EAN: 4550086683780
Varenummer (SKU): 8122500001377271 Kategori:

Yonex Isometric Trainer 1

Hvis du træner seriøst og har brug for en Yonex, Yonex Isometric Trainer 1 vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Yonex Isometric Trainer 1 fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Yonex, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Yonex Isometric Trainer 1 til brug derhjemme

Yonex er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Yonex Isometric Trainer 1 har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4550086683780