Tilbud

Yonex Astrox 3DG

Den har: •Nanometric DR beam teknologi; for større power og mere stejlhed. •Highpower frame teknologi; for øget stabilitet og længere slag. •Triple power system; for øget control og kontrol. Med Yonex Astrox 3DG kan du få det allerbedste ud af dit spil. Denne badmintonketcher har nogle exceptionelle egenskaber, der giver dig mulighed for at udnytte din spille styrke til det yderste. Yonex Astrox 3DG er et produkt der er designet til at give dig den bedste balance mellem power og kontrol, så du får det mest optimale resultat. Denne ketcher er en must-have for alle badminton spillere der ønsker at komme til et endnu højere niveau.

Yonex Astrox 3DG
4.5
Yonex Astrox 3DG
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Yonex
EAN: 4550086885603
Varenummer (SKU): 8122500001413301 Kategori:

Yonex Astrox 3DG

Hvis du træner seriøst og har brug for en Yonex, Yonex Astrox 3DG vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Yonex Astrox 3DG fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Yonex, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Yonex Astrox 3DG til brug derhjemme

Yonex er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Yonex Astrox 3DG har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4550086885603