Wahoo Kickr Bike V2 – Motionscykel

Med Wahoo Kickr Bike V2 Motionscykel får du præcision, magt og ydeevne. Kickr BIKEs store svinghjul og interne motorbremse anvender dokumenterede algoritmer, der giver en uovertruffen kombination af nøjagtighed og lydhørhed. Dette giver brugeren en superrealistisk fornemmelse, som om de træner på et professionelt niveau. Med Wahoo Kickr Bike V2 Motionscykel kan du træne med intensitet og professionalisme, hjemme i dit eget hjem.

DKK kr. 29.995,00
Wahoo Kickr Bike V2 - Motionscykel
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: WahooEAN: 5714434167813 Varenummer (SKU): 9036602114325522 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Wahoo´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Wahoo Kickr Bike V2 – Motionscykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en Wahoo, Wahoo Kickr Bike V2 – Motionscykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Wahoo Kickr Bike V2 – Motionscykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Wahoo, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Wahoo Kickr Bike V2 – Motionscykel til brug derhjemme

Wahoo er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Wahoo Kickr Bike V2 – Motionscykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434167813