Victor Thruster Ryuga

Badmintonketcheren Victor Thruster Ryuga er det perfekte valg til den offensive badmintonspiller, der søger masser af slagkraft og stabilitet. Ketcheren designet til Lee Zii Jia’s specielle behov og egner sig til motionister, øvede spillere og turneringsspillere. Med Victor Thruster Ryuga har du den perfekte kombination af kraft, styrke og præcision til at slå selv de sværeste slag, så du kan nå dine sejrsmål.

DKK kr. 1.199,00
Victor Thruster Ryuga
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Victor
EAN: 4710616116854
Varenummer (SKU): 8122500216671805 Kategori:

Victor Thruster Ryuga

Hvis du træner seriøst og har brug for en Victor, Victor Thruster Ryuga vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Victor Thruster Ryuga fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Victor, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Victor Thruster Ryuga til brug derhjemme

Victor er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Victor Thruster Ryuga har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4710616116854