Victor Thruster HMR

En kraftfuld badmintonketcher fra Victor. Victor Thruster HMR – Power, power og endnu mere power! Denne badmintonketcher fra Thruster-serien har masser af power og giver dig kraftfulde slag i dit offensive spil, så du kan udfordre din modstander og sende bolden ud af banen med et kraftfuldt slag. Med denne ketchere får du en professionel kvalitet og høj præstation til din badmintonkamp.

Victor Thruster HMR
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Victor
EAN: 4710616114621
Varenummer (SKU): 8122501999688375 Kategori:

Victor Thruster HMR

Hvis du træner seriøst og har brug for en Victor, Victor Thruster HMR vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Victor Thruster HMR fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Victor, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Victor Thruster HMR til brug derhjemme

Victor er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Victor Thruster HMR har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4710616114621