Vægtskive 5 kg

Med disse 5 kg vægtskiver fra Vægtskive er din hjemmegym opgraderet. De er designet med Ø50 hul, så de passer nemt på vægtstænger. Overfladen er gummibelagt, så vægtskiverne samt gulvet kan holde sig beskyttet. Med det professionelle design og den høje kvalitet vil disse vægtskiver nemt kunne komplementere din hjemmegym.

Vægtskive 5 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: InnoFitness DK
EAN: 630595704290
Varenummer (SKU): 9031300663071965 Kategori:

Vægtskive 5 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en InnoFitness DK, Vægtskive 5 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Vægtskive 5 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en InnoFitness DK, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Vægtskive 5 kg til brug derhjemme

InnoFitness DK er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Vægtskive 5 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

630595704290