Tilbud

UFC loftophæng til boksesæk

UFC har skabt et fantastisk loftophæng til boksesæk, der giver dig fuld fleksibilitet. Det er produceret i lakeret stål og har en maksimalt vægtkapacitet på 45 kg. 360 graders rotation sikrer at boksesækken kan dreje fuldt omkring. UFC loftophæng til boksesæk er et professionelt og kraftfuldt produkt, der er perfekt til dig, der ønsker at træne hjemme.

UFC loftophæng til boksesæk
3
UFC Wood Beam Hanger
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: UFC
EAN: 4711667698221
Varenummer (SKU): 5234000047598720 Kategorier: ,

UFC loftophæng til boksesæk

Hvis du træner seriøst og har brug for en UFC, UFC loftophæng til boksesæk vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe UFC loftophæng til boksesæk fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en UFC, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

UFC loftophæng til boksesæk til brug derhjemme

UFC er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

UFC loftophæng til boksesæk har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4711667698221