Tilbud

Tunturi Yoga Grid Foamroller – 33 cm /Pink

Den er lavet af et 33 cm langt foam skum med en hard-grid overflade, uden giftige stoffer, så den er sikker at bruge. Denne massagerulle er ideel til at løsne muskler, frigøre spændinger og øge mobiliteten. Brug den både inden og efter træning for at få mest muligt ud af din træning. Tunturi Yoga Grid Foamroller Massage – 33 cm /Pink er lavet af høj kvalitet skum og har en robust overflade, der let tåler kraftfulde massage. Nyd den beroligende fornemmelse af massage og nyd de mange fordele, en god massage har at byde på.

DKK kr. 179,00
kr. 199,00
Tunturi Yoga Grid Foamroller - 33 cm /Pink
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TunturiEAN: 8717842029596 Varenummer (SKU): 5992301498452610 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Tunturi´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Tunturi Yoga Grid Foamroller – 33 cm /Pink

Hvis du træner seriøst og har brug for en Tunturi, Tunturi Yoga Grid Foamroller – 33 cm /Pink vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Tunturi Yoga Grid Foamroller – 33 cm /Pink fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Tunturi, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Tunturi Yoga Grid Foamroller – 33 cm /Pink til brug derhjemme

Tunturi er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Tunturi Yoga Grid Foamroller – 33 cm /Pink har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8717842029596