Tilbud

Tunturi Tube Træningselastik – Hård

Med Tunturi Tube Træningselastikken får du mulighed for at træne hele kroppen uanset hvor du er. Den robuste beskyttelsesbøsning giver røret god holdbarhed, så du kan træne under udfordrende forhold på hårde eller ujævne overflader. Med denne slange vil din træning være professionel og effektiv.

DKK kr. 149,00
kr. 199,00
Tunturi Tube Træningselastik - Hård
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TunturiEAN: 8717842019214 Varenummer (SKU): 5992301868642996 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Tunturi´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Tunturi Tube Træningselastik – Hård

Hvis du træner seriøst og har brug for en Tunturi, Tunturi Tube Træningselastik – Hård vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Tunturi Tube Træningselastik – Hård fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Tunturi, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Tunturi Tube Træningselastik – Hård til brug derhjemme

Tunturi er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Tunturi Tube Træningselastik – Hård har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8717842019214