Tunturi Træningselastik – Gul

Gør din styrketræning mere grundig og effektiv med et Tunturi Træningselastik – Gul. Dette lette træningselastik har uendelige muligheder for modstandstræning og styrketræning, og er perfekt til sportsudøvere eller trænere på alle niveauer. Elastikken er let at tage med, og den gul farve gør den nem at få øje på på gymnasiet. Med dette Tunturi Træningselastik kan du opnå maksimal effekt af dine squats, og gøre din træning mere grundig. Kom i gang med at træne og opnå resultater allerede i dag.

DKK kr. 59,00
Tunturi Resistance Band
4.5
DKK kr. 79,00
Tunturi Træningselastik - Gul
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Tunturi
EAN: 8717842020432
Varenummer (SKU): 5992300130769871 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Tunturi´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Tunturi Træningselastik – Gul

Hvis du træner seriøst og har brug for en Tunturi, Tunturi Træningselastik – Gul vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Tunturi Træningselastik – Gul fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Tunturi, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Tunturi Træningselastik – Gul til brug derhjemme

Tunturi er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Tunturi Træningselastik – Gul har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8717842020432