Tunturi GH10 Glute Ham Developer

GH10 Glute Ham Developer giver dig mulighed for at lave professionel rygtræning hvor du kan øge din kropsstyrke og få mere definition. Bænken er kraftig og stabil i opbygningen, og kan indstilles så den passer til næsten alle brugere. Derudover har den krog forrest, som gør at du kan bruge elastikker til at gøre din træning endnu hårdere. Med Tunturi GHD kan du opnå professionelle resultater med din rygtræning.

DKK kr. 5.995,00
Tunturi GH10 Glute Ham Developer
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: TunturiEAN: 8717842030349 Varenummer (SKU): 5234000047634823 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Tunturi´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Tunturi GH10 Glute Ham Developer

Hvis du træner seriøst og har brug for en Tunturi, Tunturi GH10 Glute Ham Developer vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Tunturi GH10 Glute Ham Developer fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Tunturi, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Tunturi GH10 Glute Ham Developer til brug derhjemme

Tunturi er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Tunturi GH10 Glute Ham Developer har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8717842030349