Toorx Yoga Foamroller – Sort

TOORX Yoga Foamroller er det perfekte værktøj til at reducere muskelspændinger og øge din stabilitet og fleksibilitet. Denne professionelle foamroller er udført i kraftigt skum med en struktureret overflade, der giver en intens massage. Med TOORX Yoga Foamroller kan du træne og skabe forbedringer hver dag, så du kan nå dine træningsmål bedre og hurtigere. Det perfekte redskab til at opnå en bedre kropsholdning og et sundere liv.

DKK kr. 97,00
Toorx Foam Roller - Black
4.5
DKK kr. 149,00
kr. 199,00
Toorx Yoga Foamroller - Sort
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ToorxEAN: 8029975991450 Varenummer (SKU): 5992300047758305 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Yoga Foamroller – Sort

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Yoga Foamroller – Sort vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Yoga Foamroller – Sort fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Yoga Foamroller – Sort til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Yoga Foamroller – Sort har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975991450