Tilbud

Toorx Slyngetræner

Den robuste TOORX Slyngetræner er ideel til Suspensionstræning og giver dig mulighed for at øge din muskeludholdenhed og effektivt træne hele kroppen. Denne slyngetræner er god for både nybegyndere og øvede. Med denne træner du ved hjælp af din egen kropsvægt og den in-the-tone teknologi, som giver dig mulighed for at få det maksimale ud af træning.

DKK kr. 399,00
kr. 499,00
Toorx Slyngetræner
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Toorx
EAN: 8029975990613
Varenummer (SKU): 5992301663232869 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Slyngetræner

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Slyngetræner vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Slyngetræner fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Slyngetræner til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Slyngetræner har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975990613