Tilbud

Toorx Foamroller

Nyd godt af den professionelle TOORX Foam Roller på 15 x45 cm! Ideel til yoga, aerobic, pilates eller fysioterapi og reha. Opnå den optimale effekt af afspænding og muskeltræning efter din træning ved hjælp af denne foam roller. Med sin ideelle størrelse og form, kan du få mest muligt ud af din træning og mindske ømme muskler. Prøv TOORX Foam Roller og nyd godt af en professionel træningsoplevelse!

DKK kr. 109,00
Toorx Foam Roller 15 X 45 Cm
4.5
DKK kr. 249,00
Toorx Foamroller
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ToorxEAN: 8029975992914 Varenummer (SKU): 5992301128262819 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Toorx´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Toorx Foamroller

Hvis du træner seriøst og har brug for en Toorx, Toorx Foamroller vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Toorx Foamroller fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Toorx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Toorx Foamroller til brug derhjemme

Toorx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Toorx Foamroller har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

8029975992914