Titan Life Vinyl Kettlebell 6kg

Denne Vinyl Kettlebell fra Titan Life er en kraftig og slidstærk kettlebell med en overflade af højkvalitets vinyl. Vinyl gør det muligt at undgå høje lyde, når du rammer jorden eller andre ting. Denne model vejer 6 kg og er den perfekte løsning til nybegyndere eller øvede, der ønsker en kraftig træningspartner. Den høje kvalitet sikrer at du får en kettlebell, der holder i mange år. Lyt til det professionelle tone som dette produkt udstråler, når du træner. Køb Titan Life Vinyl Kettlebell 6 kg og få kvalitet og styrke til din træning.

TITAN LIFE Kettlebell -Vinyl
Titan Life Vinyl Kettlebell 6kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Titan Fitness
EAN: 5701000094321
Varenummer (SKU): 7105600194116683 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Titan Fitness´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Titan Life Vinyl Kettlebell 6kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Titan Fitness, Titan Life Vinyl Kettlebell 6kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Titan Life Vinyl Kettlebell 6kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Titan Fitness, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Titan Life Vinyl Kettlebell 6kg til brug derhjemme

Titan Fitness er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Titan Life Vinyl Kettlebell 6kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Titan Fitness

EAN

5701000094321