Titan Life Squat Stand, incl Chin up

Titan Life Squat Stand, inklusiv Chin Up, er designet med en maksimal bruger vægt på 150 kg og en maksimal belastning på 300 kg. Dette squat stativ er forstærket til at kunne klare en ekstra høj vægt, og leveres inklusiv J-hooks. Titan Life Squat Stand har dimensioner på 245,8 cm, og er en uundværlig del af enhver professionel træningsrutine.

Titan Life Squat Stand, incl Chin up
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Titan Fitness
EAN: 5701000278042
Varenummer (SKU): 7105602088508637 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Titan Fitness´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Titan Life Squat Stand, incl Chin up

Hvis du træner seriøst og har brug for en Titan Fitness, Titan Life Squat Stand, incl Chin up vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Titan Life Squat Stand, incl Chin up fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Titan Fitness, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Titan Life Squat Stand, incl Chin up til brug derhjemme

Titan Fitness er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Titan Life Squat Stand, incl Chin up har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5701000278042