Tilbud

Titan Life Athlete T73 Løbebånd

Det har en kraftig motor på 3.0 HP som sørger for, at du kan få den optimale løbeoplevelse. Løbebåndet har et stort LCD-display, som viser alle de vigtige data, som hastighed, tid, modstandsniveau,distance og kalorier. Denne kombination af kraftig motor og avanceret display, giver dig mulighed for at opnå din løbeformål. Alle disse funktioner, kombineret med Titan Lifes Athlete T73’s lavpris, gør dette løbebånd til det perfekte valg for dig, der ønsker at få en god træning uden at gå på kompromis med kvaliteten.

TITAN LIFE ATHLETE T73
Titan Life Athlete T73 Løbebånd
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Titan Fitness
EAN: 5701000020214
Varenummer (SKU): 7105602088545696 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Titan Fitness´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Titan Life Athlete T73 Løbebånd

Hvis du træner seriøst og har brug for en Titan Fitness, Titan Life Athlete T73 Løbebånd vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Titan Life Athlete T73 Løbebånd fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Titan Fitness, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Titan Life Athlete T73 Løbebånd til brug derhjemme

Titan Fitness er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Titan Life Athlete T73 Løbebånd har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5701000020214