Star Trac S Series S-UBX Motionscykel Silver

Motionscykel Star Trac S Series S-UBX Silver er en stærk, holdbar og overkommelig motionscykel, som er blevet designet til kommerciel brug i fitnesscentre. Cyklen har et holdbart krankboks- og pedalsystem, der giver en stabil og lydløs cykelopplevelse. Cyklens ergonomiske design, let justerbare sæder og komfortable armstøtte gør det muligt at nå en intens træningsoplevelse. Maskinen har også en avanceret LCD-skærm, som giver mulighed for at følge dine fremskridt under træningen, så du nemt kan nå dine mål.

Star Trac S Series S-UBX Motionscykel Silver
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Star Trac
EAN: 5714434106133
Varenummer (SKU): 9036601510066545 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Star Trac´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Star Trac S Series S-UBX Motionscykel Silver

Hvis du træner seriøst og har brug for en Star Trac, Star Trac S Series S-UBX Motionscykel Silver vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Star Trac S Series S-UBX Motionscykel Silver fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Star Trac, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Star Trac S Series S-UBX Motionscykel Silver til brug derhjemme

Star Trac er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Star Trac S Series S-UBX Motionscykel Silver har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434106133