Star Trac 8 Series 8-TRX LCD Display Løbebånd

Star Trac 8 Series 8-TRX LCD Display løbebånd er professionelt designet til at give dig en glat og effektiv træning. Med et OpenHub™ skærm, en 19″ touchskærm og en LCD-skærm, får du en personlig træningsoplevelse skræddersyet til dine behov. Med vores mere end 20 års erfaring med at fremstille løbebånd, ved vi at kvalitet og komfort er nøgleordene når det kommer til et godt træningsresultat.Star Trac 8 Series TRx giver dig den optimale træningsoplevelse.

DKK kr. 112.375,00
Star Trac 8 Series 8-TRX LCD Display Løbebånd
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Star TracEAN: 5714434149260 Varenummer (SKU): 9036600478302615 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Star Trac´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Star Trac 8 Series 8-TRX LCD Display Løbebånd

Hvis du træner seriøst og har brug for en Star Trac, Star Trac 8 Series 8-TRX LCD Display Løbebånd vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Star Trac 8 Series 8-TRX LCD Display Løbebånd fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Star Trac, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Star Trac 8 Series 8-TRX LCD Display Løbebånd til brug derhjemme

Star Trac er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Star Trac 8 Series 8-TRX LCD Display Løbebånd har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434149260