Star Trac 8 Series 8-TR LCD Display Løbebånd

Professionelt løbebånd fra Star Trac 8-serien med forenklet konsol og LCD-display. Dette løbebånd fra Star Trac bygger på mere end 20 års erfaring med at fremstille løbebånd. Denne 8-serie-TR modellen er mindre end de TRx modeller, og er et ideelt sted at starte. Det kraftfulde løbebånd giver en stabil og støjsvag motion, og det har et forenklet kontrolpanel med et LCD display, så du kan følge dine resultater. Løb dig vej til en bedre form og sundere livsstil med Star Trac 8 Series 8-TR LCD Display løbebånd.

Star Trac 8 Series 8-TR LCD Display Løbebånd
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Star Trac
EAN: 5714434149253
Varenummer (SKU): 9036600141246984 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Star Trac´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Star Trac 8 Series 8-TR LCD Display Løbebånd

Hvis du træner seriøst og har brug for en Star Trac, Star Trac 8 Series 8-TR LCD Display Løbebånd vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Star Trac 8 Series 8-TR LCD Display Løbebånd fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Star Trac, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Star Trac 8 Series 8-TR LCD Display Løbebånd til brug derhjemme

Star Trac er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Star Trac 8 Series 8-TR LCD Display Løbebånd har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434149253