Spirit CT900 LED Løbebånd

Det kraftige og innovative LED system giver optimal belysning af løbemiljøet. Det høje og støjsvage system er designet til at give den optimale træning, uanset om du er et professionelt løbende team eller bare en fitnessentusiast. Spirit CT900 LED Løbebåndet har en maksimal brugervægt på 182 kg., der gør det muligt for alle at nyde fordelene ved dette højkvalitets løbebånd. Dette løbebånd kommer med et gratis trådløst pulsbælte til overvågning af din puls og hastighed. Vi inviterer dig til at prøve dette topmoderne løbebånd i vores showroom i Vejle eller Herlev.

Spirit CT900 LED Løbebånd
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Spirit
EAN: 7051943729179
Varenummer (SKU): 5234000047563906 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Spirit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Spirit CT900 LED Løbebånd

Hvis du træner seriøst og har brug for en Spirit, Spirit CT900 LED Løbebånd vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Spirit CT900 LED Løbebånd fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Spirit, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Spirit CT900 LED Løbebånd til brug derhjemme

Spirit er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Spirit CT900 LED Løbebånd har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

7051943729179