Tilbud

Sklz Træningselastik Niveau 4 Hård

Denne Sklz Træningselastik er perfekt til både elastiktræning og funktionel træning. Den er lavet i høj kvalitet, med en stærk resistens der giver dig mulighed for at tilpasse træningen efter den ønskede intensitet og modstand. Denne Sklz Træningselastik er designet til at give dig en effektiv træning, med niveau 4 hårdhed som giver dig en større udfordring og mere resultater. Den har sikkerhedsstropper på begge ender, så den er sikker at bruge, og let at transportere. Sklz Træningselastik Niveau 4 Hård er perfekt til både begyndere og øvede, og er den perfekte måde at træne på.

DKK kr. 158,00
kr. 175,00
Sklz Træningselastik Niveau 4 Hård
4.5
DKK kr. 158,00
kr. 175,00
Sklz Træningselastik Niveau 4 Hård
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SklzEAN: 849102027184 Varenummer (SKU): 7105602088512890 Kategorier: ,

Sklz Træningselastik Niveau 4 Hård

Hvis du træner seriøst og har brug for en Sklz, Sklz Træningselastik Niveau 4 Hård vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Sklz Træningselastik Niveau 4 Hård fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Sklz, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Sklz Træningselastik Niveau 4 Hård til brug derhjemme

Sklz er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Sklz Træningselastik Niveau 4 Hård har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

849102027184