RSL Raygun RG-73 Silver

Den er letvægt og har en hovedtung balance som gør den perfekt for øvede spillere. Den producerer meget kraftfulde smæk og har et perfekt responsivt gehør. Ydermere er den udstyret med en ergonomisk greb som giver dig en god og behagelig holdning. Denne superbrugervenlige ketcher giver dig mulighed for at komme højere op i niveau og præstationer. Med RSL Raygun RG-73 Silver får du en badmintonketcher som er udviklet til de erfarne spillere. Den er letvægt, har en hovedtung balance og er designet med en ergonomisk greb for optimal comfort. Denne ketcher giver dig kraftfulde smæk med et responsivt gehør og mulighed for at udvikle din spil på det højeste niveau.

RSL Raygun RG-73 Silver
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: RSL
EAN: 5707652254212
Varenummer (SKU): 8122500963582752 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring RSL´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

RSL Raygun RG-73 Silver

Hvis du træner seriøst og har brug for en RSL, RSL Raygun RG-73 Silver vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe RSL Raygun RG-73 Silver fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en RSL, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

RSL Raygun RG-73 Silver til brug derhjemme

RSL er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

RSL Raygun RG-73 Silver har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5707652254212