RSL Radiate RD-700 Green

Det gør den hurtigere og mere responsiv end de øvrige ketcher. Den er lavet med head-heavy balance, der giver spilleren kontrol og power. Den har også en medium stiff kontraflex-ramme, der giver øget power og kontrol. Endelig har den en HMG-vævet teknologi, der gør den ekstra holdbar. RSL Radiate RD-700 Green badmintonketcher er et perfekt valg til de let øvede og øvede spillere, der ønsker en let, hurtig og responsiv ketcher med masser af kontrol og power. Det er en ketcher, der giver en fantastisk balance mellem styrke, kontrol og power. Den er også let og holdbar takket være den HMG-vævede teknologi.

RSL Radiate RD-700 Green
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: RSL
EAN: 5707652254137
Varenummer (SKU): 8122500886497887 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring RSL´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

RSL Radiate RD-700 Green

Hvis du træner seriøst og har brug for en RSL, RSL Radiate RD-700 Green vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe RSL Radiate RD-700 Green fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en RSL, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

RSL Radiate RD-700 Green til brug derhjemme

RSL er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

RSL Radiate RD-700 Green har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5707652254137