Tilbud

Romaskine med 10 modstandsniveauer – vindmodstands reguleret

Denne effektive romaskine giver et komplet træningsprogram til både fitnesscentret og dit hjem. Med en reguleret vindmodstand og 10 modstandsniveauer får du en alsidig træning. Desuden er den udstyret med Bluetooth-funktion, så du kan holde det motiverende og interessant. Med denne romaskine kan du nå dine fitnessmål hurtigere og mere effektivt.

DKK kr. 4.250,00
kr. 5.999,99
Romaskine med 10 modstandsniveauer - vindmodstands reguleret
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: InnoFitness DKEAN: 630595705129 Varenummer (SKU): 9031300667137372 Kategorier: ,

Romaskine med 10 modstandsniveauer – vindmodstands reguleret

Hvis du træner seriøst og har brug for en InnoFitness DK, Romaskine med 10 modstandsniveauer – vindmodstands reguleret vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Romaskine med 10 modstandsniveauer – vindmodstands reguleret fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en InnoFitness DK, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Romaskine med 10 modstandsniveauer – vindmodstands reguleret til brug derhjemme

InnoFitness DK er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Romaskine med 10 modstandsniveauer – vindmodstands reguleret har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

630595705129