Tilbud

Odin Yoga Sæt

? Odin Yoga Sæt er det perfekte sæt til dig, der ønsker at dyrke yoga. Sættet består af en yogamåtte, yogablokke og et yogabælte, og har al det, du har brug for at komme godt i gang med yoga. Udover yoga kan træningsmåtten også bruges til mange andre træningsøvelser, så du får alsidige muligheder for at træne. Odin Yoga Sæt er et professionelt designet sæt, der er udviklet med høj kvalitet og udtryk for at give dig den bedst mulige træningsoplevelse.

DKK kr. 199,00
kr. 499,00
Odin Yoga Sæt
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237005480 Varenummer (SKU): 7105600194123152 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Yoga Sæt

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Yoga Sæt vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Yoga Sæt fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Yoga Sæt til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Yoga Sæt har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714237005480