Tilbud

Odin PRO PL Row

Med Odin PRO PL Row får du en professionel træningsmaskine, der er perfekt til kommercielle fitnesscentre og motionsrum. Maskinen er kraftig og robust, og den hjælper med at styrke både ryg og biceps under træningen. Odin PRO PL Row giver dig mulighed for at opnå effektive resultater og træne hjemme med professionelt udstyr.

DKK kr. 22.484,00
kr. 24.000,00
Odin PRO PL Row
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OdinEAN: 5714237009525 Varenummer (SKU): 7105600194121926 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin PRO PL Row

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin PRO PL Row vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin PRO PL Row fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin PRO PL Row til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin PRO PL Row har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237009525