Tilbud

Odin Crossfit Pro Gymnastikringe Træ 33mm

Odin Crossfit Pro Gymnastikringe Træ 33mm er perfekte for alvorlige atleter, der ønsker forbedret performance og styrke. Den ekstra tykkelse, som disse træringene har, sikrer et bedre greb og giver dig mulighed for at træne med høj intensitet. Den ydre diameter på træringene er 23,8 cm, mens den indre er 17,2 cm. Med et sæt Odin Crossfit Pro Gymnastikringe Træ 33mm får du 2 nylonsnore, som gør det let at ophænge ringene på en ønsket højde. Tag din træning til et nyt niveau med Odin Crossfit Pro Gymnastikringe Træ 33mm!

Odin Crossfit Pro Gymnastikringe Træ 33mm
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237005787
Varenummer (SKU): 7105602088369043 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Crossfit Pro Gymnastikringe Træ 33mm

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Crossfit Pro Gymnastikringe Træ 33mm vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Crossfit Pro Gymnastikringe Træ 33mm fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Crossfit Pro Gymnastikringe Træ 33mm til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Crossfit Pro Gymnastikringe Træ 33mm har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714237005787