Tilbud

Odin Competition Kettlebell 32kg

12, 16, 24 og 32kg.Kettlebellen er fremstillet i hårdt beton, som giver en ekstra høj kvalitet. Den har et indvendigt rustfrit stålhåndtag for bedre greb og kontrol, og en ergonomisk form for bedre støtte og komfort. Odin Competition Kettlebell 32kg er en professionel kvalitets kettlebell, som giver dig styrke, smidighed og kontrol. Den er ideel til brug indenfor fitness, styrkeløft og andre træningsøvelser. Tag det næste træningsniveau med denne fantastiske, professionelle kettlebell.

Odin Competition Kettlebell 32kg
4.5
Odin Competition Kettlebell 32kg
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Odin
EAN: 5714237004896
Varenummer (SKU): 7105600194046690 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Odin´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Odin Competition Kettlebell 32kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Odin, Odin Competition Kettlebell 32kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Odin Competition Kettlebell 32kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Odin, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Odin Competition Kettlebell 32kg til brug derhjemme

Odin er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Odin Competition Kettlebell 32kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Odin

EAN

5714237004896