Nautilus Instinct Biceps Curl Sølv

Biceps Curl fra Nautilus er en solid træningsmaskine til effektiv, isoleret træning af biceps. Den robuste bænk er en del af Instinct serien, som Nautilus har udviklet ud fra det koncept, at alle brugere – uanset niveau – skal kunne fuldføre en effektiv træning. Med den justerbare støtte og polstret rygstøtte kan du justere bænken præcis, så den passer til dig og dine træningsmål. Biceps Curl fra Nautilus Instinct er den perfekte måde at få effektiv isoleret træning af biceps på.

Nautilus Instinct Biceps Curl Sølv
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nautilus
EAN: 5714434040048
Varenummer (SKU): 9036601523185717 Kategorier: ,

Nautilus Instinct Biceps Curl Sølv

Hvis du træner seriøst og har brug for en Nautilus, Nautilus Instinct Biceps Curl Sølv vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Nautilus Instinct Biceps Curl Sølv fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Nautilus, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Nautilus Instinct Biceps Curl Sølv til brug derhjemme

Nautilus er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Nautilus Instinct Biceps Curl Sølv har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Nautilus

EAN

5714434040048