milon Q Crosstrainer

Med milons intelligente styrketrænings- og cardiomaskine kan dine kunder nyde en produktiv, hurtig og sjov træning. Denne crosstrainer tilbyder ni forskellige træningsrutiner baseret på sportsvidenskab, og har desuden mulighed for at du kan skabe din egen træningsrutine. Med milon Q Crosstrainer får dine kunder fordelene ved professionel træning i et lækkert og brugervenligt design.

milon Q Crosstrainer
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: milon
EAN: 5714434000394
Varenummer (SKU): 9036600050727358 Kategori:

milon Q Crosstrainer

Hvis du træner seriøst og har brug for en milon, milon Q Crosstrainer vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe milon Q Crosstrainer fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en milon, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

milon Q Crosstrainer til brug derhjemme

milon er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

milon Q Crosstrainer har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434000394