LMX. Justerbar Trænings- og Stepbænk

For at tilpasse træningen til forskellige niveauer. Justeringshåndtagene gør det let at ændre størrelse på bænken. Størrelsen kan justeres fra 90-120 cm. Stepbænken har en robust og stabil stålramme og en overflade med anti-slip beklædning og skridsikker beklædning, der giver et sikkert og sikkert greb. Bænken er designet til at være komfortabel og let at rengøre. Det er den perfekte løsning til træning.

LMX. Justerbar Trænings- og Stepbænk
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: LMX.
EAN: 5714434124540
Varenummer (SKU): 9036600402325790 Kategori:

LMX. Justerbar Trænings- og Stepbænk

Hvis du træner seriøst og har brug for en LMX., LMX. Justerbar Trænings- og Stepbænk vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe LMX. Justerbar Trænings- og Stepbænk fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en LMX., der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

LMX. Justerbar Trænings- og Stepbænk til brug derhjemme

LMX. er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

LMX. Justerbar Trænings- og Stepbænk har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434124540