Lifemaxx PU Fast Vægtstang 10 kg

PU-belægningen giver en smidig berøring og en glat overflade, og stængerne har et samlet 10 kg. Det høje kvalitetsstål og den robuste, slidstærke belægning sikrer en pålidelig og holdbar vægtstang. Lifemaxx’s vægtstang har endda en 5-årig garanti, så du kan være sikker på, at du køber et produkt af højeste kvalitet. Dette produkt giver en god base for vægttræning og andre anvendelser som skulderpresser, bænkpresser og squats, med mulighed for at øge vægten gradvist for at udvikle styrke og muskelmasse.

Lifemaxx PU Fast Vægtstang 10 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Lifemaxx
EAN: 5714434030223
Varenummer (SKU): 9036600284345891 Kategori:

Lifemaxx PU Fast Vægtstang 10 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Lifemaxx, Lifemaxx PU Fast Vægtstang 10 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Lifemaxx PU Fast Vægtstang 10 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Lifemaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Lifemaxx PU Fast Vægtstang 10 kg til brug derhjemme

Lifemaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Lifemaxx PU Fast Vægtstang 10 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Lifemaxx

EAN

5714434030223