Tilbud

Head Titanium S6

HEAD Titanium S6 tennisketcher er lavet af letvægtsmaterialer som titanium og grafit, hvilket gør det meget lettere at manøvrere. Denne tennisketcher har også et ekstra stort Sweet-Spot, som giver øget kraft ved slagene. Med HEAD Titanium S6 tennisketcheren får du en professionel tennisketcher til konkurrencedygtige priser.

DKK kr. 629,00
kr. 999,00
Head Titanium S6
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 724794504710 Varenummer (SKU): 8122401250215831 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Titanium S6

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Titanium S6 vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Titanium S6 fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Titanium S6 til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Titanium S6 har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794504710