Tilbud

Head Speed PWR L

Profesionel Head Speed PWR L 2022 er den perfekte ketcher til dem der søger kraft og manøvrevenlighed. Dette lettere racket fra Head Speed serien er udstyret med en 230 g vægt, en hovedtung balance og et 16×19 strengmønster for at give den maksimale kontrol. Hovdet er designet med et større hoved for at give mere kraft ved sving og hjælpe med at levere præcise, hurtige og kontrollerede slag. Denne ketcher er det perfekte valg for spillere, der søger kraft, hastighed og præcision. Tag kontrol over dine slag med Head Speed PWR L 2022 – en professionel ketcher, der er designet til at maksimere din præstation.

Head Speed PWR L
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Head
EAN: 724794398753
Varenummer (SKU): 8122401821000008 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Speed PWR L

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Speed PWR L vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Speed PWR L fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Speed PWR L til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Speed PWR L har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794398753