Tilbud

Head Boom Team L

Hoved Boom Team L 2022 tennisketcher er en let og komfortabel ketcher perfekt til alle spillere. Den er designet med en lav vægt og hovedlette balance, som gør det let for den nye spiller, motionisten eller den let øvede spiller at mestre de grundlæggende teknikker og færdigheder i tennisspillet. Ketcheren leverer professionelle resultater samt komfort og ydeevne som alle kan nyde.

DKK kr. 1.439,00
kr. 1.599,00
Head Boom Team L
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: HeadEAN: 724794366769 Varenummer (SKU): 8122401881938204 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Head´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Head Boom Team L

Hvis du træner seriøst og har brug for en Head, Head Boom Team L vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Head Boom Team L fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Head, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Head Boom Team L til brug derhjemme

Head er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Head Boom Team L har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

724794366769