Tilbud

Hammer Water Stream Romaskine

Romaskinen er med vand og giver en særlig oplevelse under træning. Den giver dig den modstand du selv genererer, og den har en maksimal brugervægt på 150 kg. Den har også en fodplade, der følger din bevægelse og er justerbar. Med denne Hammer Water Stream Romaskine får du en professionel træningsopplevelse.

HAMMER Water Stream, Vand, 150 kg, Kilerem, Brystsele, 2050 mm, 520 mm
4.5
Hammer Water Stream Romaskine
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Hammer
EAN: 4005251453700
Varenummer (SKU): 7105600194115423 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Hammer´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Hammer Water Stream Romaskine

Hvis du træner seriøst og har brug for en Hammer, Hammer Water Stream Romaskine vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Hammer Water Stream Romaskine fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Hammer, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Hammer Water Stream Romaskine til brug derhjemme

Hammer er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Hammer Water Stream Romaskine har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251453700