Tilbud

Forza HT Precision 72M

Mellem power og kontrol. Den er designet specielt til spillere med forbedret teknik og kontrol som ønsker at udvikle deres spil endnu mere. Ketcherens konstruktion giver en kontrolleret power så du kan få det optimale ud af dit spil. Dette er den perfekte ketcher til allround-spilleren.Ketcheren har en lav vægt på kun 72 gram, hvilket gør det let at styre og kontrollere. Den innovative konstruktion giver en god balance mellem kontrol og power. Ketcheren har et stærkt og holdbart skaft som er designet til at modstå slag. Ketcheren er med den professionelle badmintonketcher Forza HT Precision 72M er du sikker på at få et stærkt og holdbart produkt som du kan stole på.

Forza HT Precision 72M
4.5
FZ Forza HT Precision 72 M 2023
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Forza
EAN: 5715331012602
Varenummer (SKU): 8122500644619238 Kategori:

Forza HT Precision 72M

Hvis du træner seriøst og har brug for en Forza, Forza HT Precision 72M vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Forza HT Precision 72M fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Forza, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Forza HT Precision 72M til brug derhjemme

Forza er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Forza HT Precision 72M har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5715331012602