Tilbud

Finnlo Varon XTR Ergometer Motionscykel

Finnlo Varon XTR Ergometer er det perfekte træningsredskab til dig, der søger en effektiv træning. Denne motionscykel har 41 modstandsniveauer og en ergometer watt-funktion, så du kan opnå den træning, du ønsker. Sædet kan justeres både vertikalt og horisontalt, mens styret kan justeres horisontalt. Med 15 + 8 træningsprogrammer får du alle muligheder for at nå dine træningsmål. Oplev den perfekte træning med Finnlo Varon XTR Ergometer!

Finnlo Varon XTR Ergometer Motionscykel
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Finnlo
EAN: 4005251319402
Varenummer (SKU): 7105602088297134 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Finnlo´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Finnlo Varon XTR Ergometer Motionscykel

Hvis du træner seriøst og har brug for en Finnlo, Finnlo Varon XTR Ergometer Motionscykel vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Finnlo Varon XTR Ergometer Motionscykel fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Finnlo, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Finnlo Varon XTR Ergometer Motionscykel til brug derhjemme

Finnlo er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Finnlo Varon XTR Ergometer Motionscykel har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

4005251319402