Tilbud

Finnlo Neoprene Håndvægte 2kg (2 stk.)

Oplev den professionelle træning, som Finnlo Neoprene Håndvægte 2kg (2 stk.) tilbyder. Disse håndvægte er støbt i jern og belagt med neoprene, hvilket gør dem behagelige at holde. De grå neoprene på 2kg håndvægtene er meget stærke og vil øge håndvægtens holdbarhed. Grebet er tykt og godt, så du kan udføre øvelser med stor kontrol og sikkerhed. Du kan også variere din træning ved at skifte mellem de to vægte, som er ideelt til progression. Finnlo Neoprene Håndvægte 2kg (2 stk.) er det perfekte valg til personer, der ønsker at forbedre deres kondition. Giv din træning et powerboost med disse håndvægte og nå dine træningsmål.

Finnlo Neoprene Håndvægte 2kg (2 stk.)
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Finnlo
EAN: 4005251663116
Varenummer (SKU): 7105600194115332 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Finnlo´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Finnlo Neoprene Håndvægte 2kg (2 stk.)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Finnlo, Finnlo Neoprene Håndvægte 2kg (2 stk.) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Finnlo Neoprene Håndvægte 2kg (2 stk.) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Finnlo, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Finnlo Neoprene Håndvægte 2kg (2 stk.) til brug derhjemme

Finnlo er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Finnlo Neoprene Håndvægte 2kg (2 stk.) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Finnlo

EAN

4005251663116