Tilbud

Finnlo Neoprene Håndvægte 1kg (2 stk.)

Finnlo Neoprene Håndvægte 1kg (2 stk.) er det perfekte valg til fitness- og styrketræningsentusiaster. De er støbt i jern og derefter belagt med neoprene, hvilket gør dem behagelige at holde og tåle større belastninger. Den røde neoprene er meget holdbar og giver et godt greb, så du kan træne professionelt og med stor kontrol. Med 1kg håndvægte i sættet, vil du have det rigtige værktøj til at skabe toning og øge din kondition og styrke. De er lette at transportere, så du kan træne hvor som helst. Gør dit træningsrum komplet med et sæt af Finnlo Neoprene Håndvægte 1kg (2 stk.), og nyd fordelene af professionel styrketræning.

DKK kr. 217,00
kr. 240,00
Finnlo Neoprene Håndvægte 1kg (2 stk.)
4.5
DKK kr. 219,00
Finnlo Fitness Weights
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: FinnloEAN: 4005251663079 Varenummer (SKU): 7105600194115330 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Finnlo´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Finnlo Neoprene Håndvægte 1kg (2 stk.)

Hvis du træner seriøst og har brug for en Finnlo, Finnlo Neoprene Håndvægte 1kg (2 stk.) vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Finnlo Neoprene Håndvægte 1kg (2 stk.) fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Finnlo, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Finnlo Neoprene Håndvægte 1kg (2 stk.) til brug derhjemme

Finnlo er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Finnlo Neoprene Håndvægte 1kg (2 stk.) har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Finnlo

EAN

4005251663079