Crossmaxx CF Olympic Competition Vægtstang 20 kg

Crossmaxx CF Olympic Competition Vægtstang 20 kg er designet til at give dig en professionel træning. Vægtstangen er lavet af kvalitetsstål, der er robust og holdbart. Det er udformet med knurret greb, der forhindrer glidning og giver dig et stærkt greb. Desuden er vægtstangen konstrueret med en konkurrencedygtig olympisk diameter og en maksimal vægt på 20 kg, der giver dig mulighed for at lave øvelser med høj intensitet. Med Crossmaxx CF Olympic Competition Vægtstang 20 kg får du en professionel træning uden risiko for skader.

Crossmaxx CF Olympic Competition Vægtstang 20 kg
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Crossmaxx
EAN: 7430436238273
Varenummer (SKU): 9036600227146941 Kategori:

Crossmaxx CF Olympic Competition Vægtstang 20 kg

Hvis du træner seriøst og har brug for en Crossmaxx, Crossmaxx CF Olympic Competition Vægtstang 20 kg vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Crossmaxx CF Olympic Competition Vægtstang 20 kg fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Crossmaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Crossmaxx CF Olympic Competition Vægtstang 20 kg til brug derhjemme

Crossmaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Crossmaxx CF Olympic Competition Vægtstang 20 kg har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

Brand

Crossmaxx

EAN

7430436238273