Crossmaxx Buffalo vægtstang.

Gør din træning professionel med Crossmaxx Buffalo Bar. Denne specielt buede olympisk stang er designet til at give dig maksimal stabilitet og kontrol under træning, hvilket gør den ideel til bænkpres og squats. Med en længde på 222,3 cm og en vægt på 22 kg, giver den en perfekt balance og kontrol, mens den buede form giver ekstra fordele ved squats, da den hviler mere på skuldrene og nakkehvirvlerne. Med Crossmaxx Buffalo Bar får du den perfekte stang til at nå dine træningsmål.

Crossmaxx Buffalo vægtstang.
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Crossmaxx
EAN: 5714434179694
Varenummer (SKU): 9036600402406243 Kategori:

Crossmaxx Buffalo vægtstang.

Hvis du træner seriøst og har brug for en Crossmaxx, Crossmaxx Buffalo vægtstang. vil være det rette valg for dig. Det er udført i solid og sikker kvalitet, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater fra din træning. Hvis du vil have den krop, du altid har drømt om, så bør du købe Crossmaxx Buffalo vægtstang. fra en af vores samarbejdspartnere i dag.

Hvis du tager din træning seriøst og har opbygget din kost og hverdag omkring at opnå resultater, så er det vigtigt, at du vælger en Crossmaxx, der kan hjælpe dig med at opnå dine træningsmål på en sikker og tryg måde derhjemme.

Crossmaxx Buffalo vægtstang. til brug derhjemme

Crossmaxx er kendt for deres kvalitet og seriøsitet omkring træningsudstyr til brug derhjemme.

Crossmaxx Buffalo vægtstang. har samme høje kvalitet som udstyret i fitnesscentrene og giver dig alle de samme muligheder for at træne seriøst og sikkert.

Yderligere information

EAN

5714434179694